Linda Hakeboom, Frans Duijts en Stijn Fransen Beeld © ANP

BN'ers buiten Amsterdam en Gooi ontwaakten vandaag in witte wereld

31 maart 2022 12:10

Op veel plekken in Midden- en Zuid-Nederland heeft het donderdagochtend al gesneeuwd in aanloop naar de winterse verwachtingen voor later op de dag. Geloof het of niet, maar er zijn ook bekende Nederlanders die niet in Amsterdam of het Gooi wonen, dus zij werden vanochtend wakker in een waar winterwonderland. En dat op de laatste dag van maart.

"De wereld draait door"

Vanwege de verwachte sneeuwval heeft het KNMI voor donderdag en vrijdag zelfs code geel afgegeven. Wie vanochtend op bepaalde plaatsen de gordijnen open deed, was getuige van een tafereel dat in de lente toch vrij bijzonder is: landschappen en straten (oké, hier en daar enkel auto's en perkjes) bedekt met sneeuw. En dan te bedenken dat we een week geleden nog met z'n allen zonder jas op het terras zaten.

Eén van die BN'ers die vanochtend een laag sneeuw zag liggen, is Frans Duijts. Op zijn Instagram-account deelt hij een plaatje van zijn volledig witte achtertuin. 'Oké dennenboom', schrijft hij de foto. 'De wereld draait door.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoeveel sneeuw kunnen we verwachten in de komende dagen?

Ook Stijn Fransen zag vanochtend een wit wonderland toen ze in haar achtertuin keek. De actrice zit al meteen helemaal in de christmas vibes. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'We gaan echt wel 5 tot 10 centimeter sneeuw krijgen'

Linda Hakeboom heeft niet alleen gekéken naar de sneeuw, ze is er ook op uit gegaan. Op haar Instagram Stories deelt ze een plaatje van een prachtige wandeling in een besneeuwd bos. En als je héél goed kijkt, zie je nog een hond ook. Hoe leuk.

Voor wie het natuurlijk feest is dat het sneeuwt, is Rob Verlinden. Dan kan hij ook eens zien hoe zijn prachtig aangelegde tuin eruitziet onder een witte deken. En dat levert prachtplaatjes op, is te zien op zijn Instagram-pagina.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!