Sister Wives Beeld © Getty Images

Meri uit Sister Wives weer vol goede moed na 'vervullend' tripje

1 april 2022 11:58

Hoewel haar huwelijk met Kody Brown (53) momenteel op springen staat, heeft Meri Brown (51) goede hoop voor de toekomst. De realityster laat op haar Instagram weten dat ze tijdens een recent tripje de tijd heeft gekregen om na te denken over alles en inmiddels een stuk positiever in het leven staat.

"Ik ben klaar voor de deuren waarvan ik zeker weet dat ze voor mij gaan openen"

Meri bracht recentelijk wat tijd door aan de kust, samen met vrienden en familie, onder wie haar dochter Mariah Brown. In een Instagram-post deelt Meri verschillende foto's van de trip, waarop duidelijk te zien is dat ze het naar haar zin heeft gehad. 'Dagen op het strand, nachten bij het kampvuur en dat allemaal met de mensen van wie ik hou', begint ze haar post. 'De tijd die ik heb doorgebracht aan de kust was vervullend, ontspannend, verkwikkend en verjongend - kortom: alles wat mijn lichaam en ziel nodig hadden.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn uit Sister Wives moet afscheid nemen van dierbaar familielid

De realityster vertelt dat ze nieuwe inzichten heeft opgedaan tijdens het tripje. 'Het is interessant om te zien wat je geest en hart kunnen loslaten én verwelkomen tijdens dagen als deze en wat voor inspiratie dit je kan geven voor de toekomst.' Meri schrijft dat ze hierdoor is thuisgekomen met een geest die helderder is, een hart met meer rust en opwinding over de plannen en dromen die voor haar liggen. 'Ik ben klaar voor de deuren waarvan ik zeker weet dat ze voor mij gaan openen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sister Wives-fans opgelet: Christine Brown krijgt haar eigen kookshow

In een recente aflevering van Sister Wives werd duidelijk dat Meri momenteel weinig romantiek beleeft in haar relatie met Kody. Na het catfish-schandaal waarbij Meri betrokken was, besloten de twee om hun romantische relatie niet langer door te zetten maar over te gaan naar een vriendschap. "Het komt erop neer dat we nu vrienden zijn, wat denk ik een goed ding is", vertelde ze in de aflevering. "Maar ik weet het niet, ik hoop uiteindelijk dat er toch nog wel meer in zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives twijfelt geregeld aan polygamie: ‘Het is een uitdaging’

"Als ik er nu mee zou stoppen en zou vertrekken, dan wordt het er niet beter op", gaat ze verder. "Ik ga voorlopig nergens heen. Jullie zitten dus voorlopig nog met mij opgescheept, of jullie het nu leuk vinden of niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn uit Sister Wives wil scheiding Christine en Kody niet accepteren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!