Tanja Jess en Charly Luske Beeld © ANP

Charly Luske geeft relatieproblemen Tanja Jess toe: 'I fucked up'

1 april 2022 16:19

Nadat Tanja Jess (55) donderdagavond bevestigde dat zij en haar man op dit moment in een 'zoektocht' in hun relatie zitten, heeft ook Charly Luske (43) zelf van zich laten horen. Via Instagram laat de zanger weten dat het hem enorm spijt.

"Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m'n acties en ga nog harder werken aan mezelf"

Hij schrijft: "Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt me enorm. Ik werk al lange tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet."

Wat Charly het allerergst vindt, is dat hij zijn 'geliefde gezin' tekort heeft gedaan. 'Dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m'n acties en ga nog harder werken aan mezelf', laat hij weten in de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tanja Jess erkent problematisch gedrag man Charly Luske

De zanger sluit af met de vraag zijn partner Tanja, van wie hij nog altijd zielsveel houdt, en hun kinderen rust, respect en privacy te gunnen. 

Het online programma RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten bracht eerder deze week het nieuws dat Charly en Tanja relatieproblemen zouden hebben. Volgens hen zou de zanger ook 'berichten' hebben uitgewisseld met een andere vrouw. Tanja trad in haar bericht donderdag niet in details, maar erkende dat er sprake is geweest van 'een hardnekkige behoefte aan bevestiging, waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acteur Charly Luske gaat boksring in voor Boxing Influencers

Charly heeft inmiddels via Instagram ook laten weten dat hij aangifte gedaan heeft gedaan omdat hij sinds de uitzending van RoddelPraat op social media bedreigd wordt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!