Igmar Felicia Beeld © ANP

Contract Igmar Felicia bij Radio 538 niet verlengd: 'Het is wat het is'

1 april 2022 17:04

Igmar Felicia (31) is nog een maand te horen bij Radio 538, daarna vertrekt de dj bij het radiostation. Dat maakte hij vrijdag zelf bekend op Instagram.

"Mijn contract bij 538 loopt tot april en ik weet nu een week dat 'ie niet wordt verlengd"

'DAS PECH! BAAN WEG! Dat is een lekkere binnenkomer als je bijna nooit meer wat post', begint hij zijn bericht. 'Om dan gelijk maar even met de deur in huis te vallen, dan ben ik er ook gelijk vanaf: mijn contract bij 538 loopt tot april en ik weet nu een week dat 'ie niet wordt verlengd. Dat is kut, klote, balen. En tegelijkertijd ook niet het einde van de wereld. Het is wat het is. Komende maand elke seconde genieten van radio. Doen we sowieso met avondshow, nu nog meer.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar Felicia veroorzaakt ongeluk met scooter

De dj maakt in april nog radio, bevestigt een woordvoerder desgevraagd. "We zijn Igmar dankbaar voor de drie jaren dat hij onderdeel was van Radio 538 en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière", aldus de zegsvrouw.

Igmar maakte in mei 2019 de overstap van Qmusic naar 538. Hij is iedere maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 00.00 uur te horen op de zender.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar Felicia stuit op halfzus via social media

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!