Rachel Hazes en Klaas Otto Beeld © ANP

Rachel Hazes en Klaas Otto alweer uit elkaar, of toch gehackt?

1 april 2022 21:11

Een kleine twee weken geleden kondigden Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) aan het meer dan alleen gezellig met elkaar te hebben. De tortelduifjes zouden zelfs nog een liefdesbaby willen. Toch lijkt de liefde tussen de twee maar van korte duur, want op de Instagram van de No Surrender-oprichter staat nu alweer een foto met zijn ex, Gracia. 

"Als je elke dag op zo’n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen"

Begin dit jaar meldde Story al dat de twee zouden daten. Toen ontkende Rachel echter dat er sprake was van een relatie. Met een zoenfoto gemaakt tijdens de Holland zingt Hazes-concertreeks, bevestigden de twee afgelopen maart alsnog hun relatie. 'Geen woorden nodig', schreef de Hazes-weduwe toen met een hartje erbij.

Vlak nadat de foto werd gepubliceerd werd Klaas gehackt door vermoedelijk zijn ex-vriendin, die vervolgens aan de haal ging met zijn Instagram-account. Klaas reageerde al snel - met een borreltje op - om de teksten die via zijn Instagram Stories verschenen te ontkrachten: "Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ziekenhuis start onderzoek na geruchten over kinderwens Rachel Hazes

Nu lijkt het erop dat zijn ex wéér toegeslagen heeft. Vrijdagavond verscheen er een foto van Klaas en zijn voormalig liefde op zijn feed met daarbij de volgende tekst: 'In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia.'

Of Klaas daadwerkelijk gehackt is, of dat het toch alweer over is met Rachel zal nog moeten blijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes 'heeft het gezellig' met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Wie is Klaas Otto eigenlijk? Klaas is de oprichter van de veelbesproken motorbende No Surrender. Bij het grote publiek werd Klaas bekend, nadat hij werd beschuldigd van afpersing, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro.

Daarop kreeg hij zes jaar gevangenisstraf. Klaas ging in hoger beroep en kwam in 2020, na drie jaar en vier maanden in detentie te hebben gezeten, vrij. 

Dít is Klaas Otto, de nieuwe 'vriend' van Rachel Hazes

02:47