Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen heeft drie 'lovers': 'Kan het iedereen aanraden'

2 april 2022 10:04

Sinds haar relatie is gestrand datet Angela Groothuizen met meerdere mannen tegelijkertijd. Ze vond haar 'lovers' via Tinder, vertelt de 62-jarige zangeres en presentatrice in 'De Telegraaf'-bijlage 'Vrouw'.

"Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt"

"Ik dacht: ik wil nieuwe mensen leren kennen. Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer naar rechts geswiped en ben aan het daten geslagen", aldus Angela.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen kreeg ongewenste tongzoen van Meat Loaf

"Inmiddels ben ik al een half jaar van Tinder af, maar ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden. Friends with benefits, zeg maar. Dat zijn er momenteel drie", zo vertelt Angela openhartig. "Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt."

Angela stelt dat het haar leven avontuurlijker is geworden. "En ik heb ontdekt dat er heel veel mensen zijn die behoefte hebben aan een bepaalde vorm van vrijheid. Sommige van die mannen hebben al jaren een vrouw of vriendin thuis. Die zoeken er iemand naast. Daar sta ik niet van te kijken, want ik had met Rob ook een open relatie. Wij gunden elkaar ook avontuurtjes met anderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen kreeg tijdens Dolly Dots 250 brieven per dag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!