Glennis Grace Beeld © ANP

Ladies of Soul reageren op Jumbo-rel van Glennis Grace

2 april 2022 12:44

Glennis Grace (43) blijft gewoon lid van de muziekformatie Ladies of Soul na het geweldsincident in Jumbo in februari. Berget Lewis (50), Edsilia Rombley (44) en Candy Dulfer (52) hopen dat de zangeres in september bij de concerten in de Ziggo Dome kan zijn, zo laat de groep weten op Instagram.

"Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op"

'Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt. Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel. Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen', staat in de verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis reageert voor het eerst op Jumbo-rel: 'Had beter moeten weten'

Volgens de groep gaat het om 'een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden'. 'Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op. Het kan nog even duren voordat het onderzoek is afgerond. Onze concerten staan gepland op 23 en 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag één gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is.'

De gelegenheidsband, die gemiddeld eens per jaar een reeks optredens geeft, bestaat sinds 2013 uit Berget, Edsilia, Glennis en Candy. Tot 2017 zat Trijntje Oosterhuis daar ook bij, maar zij stapte eruit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Excuses Glennis Grace geldkwestie volgens Johan Derksen

Glennis, die in februari drie dagen vastzat en op het bureau om een VIP-behandeling vroeg, kwam vrijdagavond voor het eerst uitgebreid terug op het geweldsincident waarbij ze begin februari betrokken raakte. In een filmpje op Instagram bood ze haar 'oprechte excuses' aan en verklaarde ze dat ze handelde uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

VIP-behandeling eisen op bureau was 'dom' van Glennis Grace

06:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aangifte gedaan tegen Glennis Grace en zoon na Jumbo-rel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!