Jimmy Kimmel, Jimmy Falon, Paul Barewijk Beeld © YouTube @Jimmy Kimmel Live

Amerikaanse talkshowhosts halen 1 april-grap uit met Boulevard-reporter

2 april 2022 15:01

Talkshowgrootheden Jimmy Kimmel (54) en Jimmy Fallon (47) hebben de handen ineengeslagen om een 1 april-grap uit te halen met hun fans. RTL Boulevard verslaggever Paul Barewijk werd door hen in de maling genomen.

"Het was hy-ste-risch"

Nadat er al vier jaar in het diepste geheim aan deze grap is gewerkt - de heren worden namelijk 'altijd door elkaar gehaald' - was het op 1 april eindelijk zover: het leek de Jimmy's een leuk idee om voor één keer van talkshow te wisselen. Jimmy Kimmel presenteerde op 1 april The Tonight Show, terwijl Jimmy Fallon het stokje overnam om Jimmy Kimmel Live! op te nemen. "We hebben hard gewerkt om dit geheim te houden", aldus Jimmy Fallon.

Maar dat is niet de enige grap die de talkshowhosts uithalen. Terwijl fans van Jimmy Kimmel denken dat ze met hem op 31 maart op de foto gaan in de studio, wordt het fotomoment ongegeneerd overgenomen door Jimmy Fallon. Paul wist niet wat hij meemaakte, zoals je in het fragment hieronder ziet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul spot Kim Kardashian en Pete Davidson op romantische date

Op Instagram heeft Paul, die onlangs in Amerika de headlines haalde toen hij tijdens een date van Kim Kardashian en Pete Davidson met het stel op de foto ging, op de grap gereageerd. 'Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon namen me dus vlak voordat ik Los Angeles verliet in de maling. Het was hy-ste-risch. Paar uur geleden uitgezonden in Amerika, hier de clip.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul Barewijk: 'Mijn ontmoeting met Kim K en Pete gaat de wereld over'

Paul werd in de maling genomen door Jimmy Fallon en Jimmy Kimmel

02:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!