Vera en Dimitri - Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Big Brother-tortelduifjes Vera en Dimitri alweer uit elkaar

3 april 2022 15:27

Ze vonden elkaar in het 'Big Brother'-huis, maar lang heeft het niet mogen duren. Via Instagram laat Vera weten dat zij en Dimitri alweer een punt hebben gezet achter hun relatie.

"Ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben"

Via Instagram Stories bevestigt Vera zondagmiddag het nieuws. 'Het is inderdaad uit tussen mij en Dimi', schrijft de Big Brother-ster. 'Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben. Dit was dus niet het geval, jammer genoeg.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-winnaar Salar na finale uurtje geslapen: 'Heb tot laat gefeest'

Dimitri deed eerder op de dag al zijn verhaal bij LoveReality, iets waarvan Vera niet op de hoogte was. Volgens Dimitri werkte het niet tussen hen mede door 'gebrek aan vertrouwen' en zijn 'jaloerse gedrag'. 'Ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er eind aan gemaakt', laat hij weten. 

Ook de mediadruk en verplichtingen naar mensen toe om te posten zou mee hebben meegespeeld. 'We hadden het liever anders zien lopen, maar het is niet anders.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dimitri keert zonder Vera terug in Big Brother-huis en dit is waarom

Het was al snel zichtbaar dat Vera en Dimitri een speciale connectie hadden. Toch hadden veel kijkers twijfels over de oprechtheid van Dimitri. Veel mensen dachten te zien dat de liefde vooral van Vera's kant kwam. Maar niks bleek minder waar: toen Dimitri de Big Brother-villa moest verlaten, schreef hij brieven aan Vera en beloofde hij haar op te halen uit het huis wanneer het avontuur voor haar erop zou zitten. 

Eerste kus tussen Vera en Dimitri in Big Brother

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!