Beeld © ANP

Ondanks breuk blijft dochter Klaas Otto bevriend met Rachel Hazes

4 april 2022 10:46

De relatie tussen Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) is voorbij, maar dat weerhoudt Melissa Otto, de dochter van Klaas, er niet van om vrienden met Rachel te blijven. Op social media deelt ze een paar kiekjes van een gezellige avond met haar nieuwe boezemvriendin.

"Wat een superavond heb ik weer gehad met mijn liefies"

Terwijl Klaas naar verluidt terug is bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus - de vrouw die hem op Instagram hackte en een afspraak voor hem maakte bij een ziekenhuis voor een vruchtbaarheidstest - hebben Rachel, Melissa en haar moeder Nancy een meidenavond. 

Op Instagram schrijft Melissa: 'Wat een superavond heb ik weer gehad met mijn liefies. Met mijn lieve mama, lieve Rachel, lieve KJ, lieve Chanel en lieve Artsie. Heel veel liefde voor deze mensen en hondjes.' Ook schrijft ze 'het was weer top zoals altijd' en 'iedereen zit in mijn hart die op de foto staat'.

Rachel schrijft dat ze 'weer een gezellige avond' heeft gehad. 'Hoop dat er nog velen mogen volgen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto alweer voorbij

Twee weken nadat Rachel en Klaas hun relatie wereldkundig maken, zetten ze er een punt achter. Na de nodige obstakels - in de vorm van Klaas' (ex-)vriendin Gracia en geruchten over een liefdesbaby - overwonnen te hebben, is de koek op. "Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op de ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan", aldus Rachel in gesprek met Shownieuws.

Ze vervolgt: "De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stilstaan. (...) Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Externe factoren' reden relatiebreuk Rachel Hazes en Klaas Otto

Tijdens hun kortstondige romance gingen er geruchten over een liefdesbaby, nadat er een ziekenhuisafspraak van Klaas werd gelekt. Klaas reageert hierop in onderstaande video.

Vriend Rachel Hazes reageert op privacylek ziekenhuis

05:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!