Angela Groothuizen en Rob Mooij Beeld © ANP

Angela Groothuizen weer samen met Rob Mooij: 'Het gaat heel goed'

4 april 2022 15:38

Angela Groothuizen (62) is toch weer samen met Rob Mooij, met wie ze tot kort geleden al dertig jaar samen was. De twee hebben hun relatie nieuw leven ingeblazen, vertelt de voormalig Dolly Dot aan 'Shownieuws'.

"Toen het even heel slecht ging, heb ik nieuwe vrienden gezocht en die ook gevonden"

Angela en Rob waren samen op de première van Raymonda van het Nationale Opera & Ballet. "Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben", aldus de zangeres.

In Vrouw, de weekendbijlage van De Telegraaf, was dit weekend te lezen dat Angela vrijgezel was en het leuk had met drie mannen, die ze via Tinder had leren kennen. "Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen", zei ze hierover.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela Groothuizen heeft drie 'lovers': 'Kan het iedereen aanraden'

Tegen Shownieuws zegt Angela daar nu over: "Toen het even heel slecht ging, heb ik nieuwe vrienden gezocht en die ook gevonden. Het ging er meer om dat je echt nieuwe mensen kunt leren kennen, zelfs als je een bekende kop hebt. En daar ben ik heel blij mee."

Angela en Rob maakten er in het verleden nooit een geheim van een open relatie te hebben. Samen hebben ze twee dochters.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Angela Groothuizen over Voice-schandaal: 'Hele gezinnen vallen uit elkaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!