Beeld © Getty Images

Ye zegt Coachella af wegens mentale problemen

4 april 2022 23:15

Ye (44) heeft zijn optreden op Coachella geannuleerd. De zanger, voorheen bekend als Kanye West, zou volgens entertainmentwebsite 'Page Six' onder behandeling gaan vanwege zijn uitlatingen online.

Ye werd eerder deze maand voor 24 uur van Instagram verbannen. De muzikant kon niets posten, geen reacties achterlaten en ook geen privéberichten sturen nadat hij de regels rond haatzaaien en pestgedrag had overtreden. De rapper gebruikte een racistische term toen hij een bericht plaatste over Trevor Noah. Die had in zijn The Daily Show besproken dat hij het eng vond om te zien hoe Ye zijn ex-vrouw Kim Kardashian lastig valt op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Petitie om Kanye West van Coachella te weren groot succes

Het populaire muziekfestival Coachella is over minder dan twee weken in het Californische plaatsje Indio. "Kanye heeft zijn concert definitief afgezegd", zegt een bron dichtbij de zanger tegen Page Six. "Hij heeft niet gerepeteerd en ook niks voorbereid. Travis Scott zou samen met hem gaan optreden." De zanger zou zijn optreden op Coachella geannuleerd hebben omdat hij hulp wil zoeken voor zijn mentale problemen.

Eerder werd het optreden van Ye tijdens de uitreiking van de Grammy Awards al geannuleerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SMS'jes Pete Davidson en Kanye uitgelekt: 'Ik lig in bed met je vrouw'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!