Beeld © ANP

Hailey Bieber vindt zwangerschapsgeruchten irritant

5 april 2022 04:19

Hailey Bieber (25) droeg bij de uitreiking van de Grammy Awards afgelopen zondag een niet ontzettend strakke jurk, waardoor de geruchtenmachine meteen op gang kwam over een mogelijke zwangerschap. En daar lijkt de echtgenote van Justin Bieber (28) behoorlijk geïrriteerd over.

"Ik ben niet zwanger, laat me met rust"

'Ik ben niet zwanger, laat me met rust', schreef Hailey bij een Instagram-post van Radar Online over de zwangerschapsgeruchten. Ze kon op heel wat steun rekenen van fans die onder meer zeiden: 'Blijkbaar kun jij alleen superstrakke kleding dragen, anders ben je meteen zwanger.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber moest naar ziekenhuis door bloedstolsel in hersens

In februari vertelde Hailey in een interview met de Wall Street Journal dat zij en Justin nog geen concrete plannen voor gezinsuitbreiding hebben. "Zodra vrouwen trouwen wordt hen gevraagd wanneer ze aan kinderen beginnen. Alsof dat direct de meest logische stap is", aldus het model. "Maar er zijn nog genoeg dingen die ik zakelijk wil bereiken, is dat dan niet belangrijk? Ik dacht altijd dat ik op jonge leeftijd moeder zou worden, totdat ik 25 werd en dacht: maar dat is nog steeds heel jong. Dus we hebben de tijd."

Justin ziet het wel zitten om een groot gezin met zijn vrouw te stichten, zo liet hij eerder weten in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Wat mij betreft krijgen we het aantal kinderen dat Hailey op de wereld wil zetten, ik zou het liefst een hele 'tribe' hebben. Maar het is haar lichaam dus ik laat die beslissing aan haar over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Justin Bieber compleet in paniek door ziekenhuisopname Hailey'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!