Mark Wahlberg Beeld © ANP

Mark Wahlberg dronk glazen olijfolie om aan te komen

5 april 2022 04:54

Voor zijn rol in de film 'Father Stu' moest Mark Wahlberg behoorlijk wat aankomen. De 50-jarige acteur deed dat onder meer door een glas olijfolie bij zijn toch al flinke maaltijden te drinken.

"Op mijn leeftijd is het ook gewoon niet gezond"

Tegenover Entertainment Tonight vertelt Mark dat na de eerste copieuze maaltijd de lol al snel van het aankomen af was. "Ik had zes weken om zo'n 14 kilo aan te komen. Ik begon met 7000 calorieën per dag voor de eerste twee weken, en toen 11.000 calorieën per dag voor de laatste vier. De eerste maaltijd was geweldig maar al snel was er niks aan om nog vol te zitten en alweer te moeten eten. En op mijn leeftijd is het ook gewoon niet gezond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Wahlberg moet sportwedstrijden kinderen vanuit auto kijken

Met dat laatste in het achterhoofd koos de acteur ook niet voor de meest voor de hand liggende opties. "Het was niet zoals je zou denken, dat je op de bank gaat zitten en ijs en pizza's wegstouwt. Ik probeerde het zo gezond mogelijk te doen. Dus ik at twaalf eieren, twaalf plakken bacon, twee gepofte aardappelen, een steak, twee kommen witte rijst en een glas olijfolie."

De acteur speelt in het waargebeurde verhaal Stuart Long, een bokser die na een poging om acteur te worden uiteindelijk voor een leven als priester koos.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo probeert Mark Wahlberg van zijn huidige filmkilo's af te komen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!