Beeld © ANP

André en Monique samen op vakantie 'om hun vorm te vinden'

5 april 2022 08:16

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) vertrekken als gezin op vakantie. Via social media laat Monique weten dat ze 'even uitchecken met én voor elkaar'.

"Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn"

'Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren', schrijft Monique bij een kiekje van haar en haar zoon op Schiphol. 'Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes legt uit waarom André vermagerd is: 'Geen zorgen'

Het verbreken van de verloving met Monique, de kortstondige relatie met Sarah van Soelen en de (mentale) gezondheidsproblemen hebben er de afgelopen periode ingehakt bij André, waardoor hij kennelijk de behoefte voelt om regenachtig en bemoeizuchtig Nederland achter zich te laten om zich te focussen op zijn gezin.

Rachel sprong onlangs nog voor haar zoon in de bres toen er foto's van André verschenen waarop hij sterk vermagerd is. Volgens Rachel is André ziek geweest en hoeft Nederland zich geen zorgen te maken. Hoe het verder met hem gaat, vertelt ze in de video hieronder. 

Rachel Hazes geeft update over gezondheid André Hazes

01:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!