Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes pronkt met nieuwe bilpartij op Instagram

05 april 2022 09:40

Terwijl Lil Kleine (27) aan zichzelf werkt in Thailand, laat Jaimie Vaes (32) aan zich werken in Nederland. Zo schittert ze nu letterlijk en figuurlijk met haar nieuwe, gesponsorde billen op Instagram.

"Life in motion"

Gehuld in slechts een doorschijnend glittergewaad laat Jaimie zien wat ze sinds kort (nog meer) in huis heeft. Via een onder influencers bekende fillerfabriek in Nederland heeft ze zichzelf een nieuwe bilpartij laten aanmeten. En zoals het een goede influencer betaamt, deelt ze het resultaat daarvan met haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes laat billen vergroten en zo zien ze eruit

Lil Kleine mag momenteel geen contact opnemen met Jaimie. Dat contactverbod is een voorwaarde die is gesteld nadat de rechtbank enkele weken geleden besloot dat de rapper de inhoudelijke behandeling van de mishandelingszaak waarin hij wordt verdacht in vrijheid mag afwachten. 

Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet, liet vorige week sinds lange tijd weer van zich horen via Instagram. Hij plaatste daarop een video waarin hij zijn excuses maakt voor zijn gedrag van de afgelopen tijd. "Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst. En dat had nooit mogen gebeuren", zei hij onder meer.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine heeft een contactverbod met Jaimie Vaes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!