Louisa Janssen en Patricia Paay Beeld © ANP

Louisa Janssen leert Patricia Paay nieuw trucje in de slaapkamer

06 april 2022 09:51

Blijkbaar kan Patricia Paay (73) toch nog iets bijleren in de slaapkamer en Louisa Janssen (37) is daar getuige van. En nee, het is niet iets pervers. Je moet het met een behoorlijk korreltje zout nemen. Louisa leert Patricia namelijk hoe je heel snel je bed opmaakt.

"Ik heb een 73-jarige vrouw iets nieuws geleerd"

Voor het programma Louisa & Rowan: Eerste Hulp bij Poetsen reizen Louisa en haar Rowan af naar het huis van Patries. "Ik geloof dat jij iemand hebt die het huishouden voor jou doet", zegt Louisa in een promo. "Nee, ik maak mijn eigen bed op. Maar ik doe er wel lang over moet ik zeggen", reageert Patricia vervolgens.

Waarom doet Patricia lang over het opmaken van haar bed? "Sommige mensen doen dat zo met die punten erin, en dan flaf.. maar dat kan ik niet." Louisa is natuurlijk niet de beroerdste en leert Patricia hoe je het doet 'met de punten'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patricia Paay is niet bezig met muzikale comeback

Patricia is dolblij met de nieuw opgedane kennis. "Ik heb gewoon een 73-jarige vrouw wat geleerd", zegt Louisa trots. 

Kort geleden is Patricia geopereerd aan haar heup, wat een hele hoop rompslomp met zich meebracht. Zo dacht Patricia zelfs een tijdje dat ze nooit meer zou kunnen lopen. In de video hieronder vertelt ze over die angst.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patricia Paay herstelt voorspoedig: 'Trots op mezelf'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!