Danny Froger en partner Ann Dominique Wilten Beeld © ANP

Schoonmoeder van Danny Froger stond niet meteen achter relatie

6 april 2022 16:41

Ze zijn sinds 2017 dolgelukkig met elkaar, Danny Froger (34) en zijn vriendin Ann Dominique (31). De ouders van Ann Dominique lopen weg met hun schoonzoon, maar dat heeft wel even geduurd. Dat vertelt ze in gesprek met 'Beau Monde'.

"Nee niet hij. Hij heeft een ongeluk gehad toen hij met te veel drank op reed"

De moeder van Ann Dominique schrok toen ze hoorde dat haar dochter aan het daten was met de zoon van René Froger. "'Nee', riep mijn moeder, 'niet hij. Hij heeft een ongeluk gehad toen hij met te veel drank op reed.' Maar ja, ze zag hoe ik straalde als ik hem aan de telefoon had. Deze man maakte me heel erg blij." En dat doet hij nu nog steeds.

Het is dus maar goed voor het koppel dat het niet lang duurt voordat Ann Dominique's moeder bijdraait. "Nadat ik Danny had voorgesteld was ze om, en zag ze hoe leuk en lief hij is. Je kunt mensen fouten uit het verleden niet hun hele leven lang nadragen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Danny Froger in verwachting van tweede kindje

Ann Dominique voelt zich op haar beurt ook snel thuis bij de familie van haar liefde. Hoewel de eerste keer in Blaricum 'een beetje gek was', brak René meteen het ijs. "Hij vroeg me wat mijn lievelingseten was. Als ik niet van Chinees zou houden, kwam ik niet door de keuring heen. Het is een heel warme en normale familie."

Binnenkort wordt de familie uitgebreid, want er is een tweede kindje op komst. Afgelopen maand maakte het koppel bekend dat Ann Dominique in verwachting is. 'We hebben fantastisch nieuws! Fallon wordt grote zus. We kunnen echt niet wachten', schrijft het koppel bij de twee foto's waarmee ze het nieuws aankondigen. Op de eerste foto houdt Fallon lachend een houten bord vast waarop 'Hoera! Ik word grote zus' staat. Op het tweede kiekje hangt ze aan de handen van haar ouders, waarbij Ann Dominique liefkozend haar groeiende buik vasthoudt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Danny Froger treedt in voetsporen van muzikale familie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!