Britney Spears betaalt advocatenkosten moeder niet

07 april 2022 01:27

Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears (40), heeft in een statement laten weten dat Britneys moeder Lynne (66) er niet op hoeft te rekenen dat haar advocatenkosten van ruim 550.000 euro door de zangeres worden vergoed. In november vroeg moeder Spears hierom, omdat ze meent dat het einde van Britneys curatorschap mede te danken is aan de inzet van de door haar ingehuurde advocaten. Mathew ziet dit echter heel anders. Dit meldt 'Billboard'.

"Er is geen enkele basis om Britney ertussen te zetten"

"Op geen enkele wijze kan worden aangetoond dat het curatorschap, of beter gezegd voormalig curatorschap, verantwoordelijk gehouden kan worden voor kosten die gemaakt zijn door een derde partij, in dit geval Lynne Spears. Hoewel Lynne in haar recht stond om haar eigen juridische team in te schakelen van haar eigen geld, is er geen enkele basis om Britney nu daartussen te zetten. Het is een zaak tussen Lynne en haar advocaten," aldus Rosengart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears overwoog borstvergroting na bodyshaming door vader

Hij vervolgt: "Britney heeft al miljoenen betaald voor allerlei gemaakte kosten waar ze geen weet van had en heeft bovendien een huis van ruim een miljoen euro voor haar moeder gekocht, waarin ze al jaren kosteloos woont."

Lynne vroeg een week voordat Britneys curatorschap in november werd opgeheven om het geld voor haar advocaten. De zangeres reageerde destijds iets minder diplomatiek dan haar advocaat via sociale media: "Go fuck yourself". Ook beschuldigde ze haar moeder ervan het 'brein' te zijn achter het curatorschap en haar vader slechts 'de hersenloze uitvoerder was'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hit me baby one more time: Britney Spears werkt aan nieuwe muziek

In juli buigt een rechter zich over de zaak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!