Mark Wahlberg Beeld © ANP

Landgoed en villa Mark Wahlberg te koop voor 80 miljoen euro

7 april 2022 04:58

Mark Wahlberg (50) zet zijn miljoenenvilla in Beverly Hills te koop en hangt daar een prijskaartje van maar liefst 80 miljoen euro aan. De acteur kocht het land waarop de villa staat in 2009 voor 7,5 miljoen euro en spendeerde daarna jaren aan het bouwen van zijn droomhuis. Dit meldt de 'New York Post'.

Het pand bevat twaalf slaapkamers, twintig badkamers, een groot apart gastenhuis, een bioscoop, een zwembad met waterval, een tennisbaan en basketbalveld, een privé spa, een wijnkelder voor 5000 flessen, een volledig uitgeruste gym en aparte woongedeeltes voor het personeel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Wahlberg moet sportwedstrijden kinderen vanuit auto kijken

Waar de acteur zelf gaat wonen is niet bekend, maar dat hij klaar is om afscheid te nemen van Hollywood maakte hij duidelijk in een interview naar aanleiding van zijn nieuwe film Father Stu. "Ik stop nog liever vandaag dan morgen met werken om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Het valt me steeds zwaarder om langere tijd bij hen vandaan te zijn en ik heb inmiddels al aardig wat films gemaakt. Het moet wel echt een héél bijzonder project zijn wil ik me er nog eens toe zetten om maanden van huis te zijn. Ik ben daar gewoon wel klaar mee, het is mooi geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Wahlberg dronk glazen olijfolie om aan te komen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!