Kris Jenner: 'Transitie Caitlyn was grote schok voor de familie'

7 april 2022 08:32

De transitie van Caitlyn Jenner (72) was 'een grote schok' voor de families Kardashian en Jenner. In een interview met 'ABC News' vertelt Kris Jenner (66) over de relatie met haar ex-partner, die in 2015 bekendmaakte zich als vrouw te identificeren.

"Het is een onderwerp waarvan ik nooit had gedacht dat ik er direct mee te maken zou krijgen"

"Ik denk dat het zo'n grote schok was omdat je er weinig van afweet. Dat is best eng", vertelt Kris. Het stel was 22 jaar getrouwd, van 1991 tot 2015, en de twee kregen twee dochters, Kendall (26) en Kylie (24). Het stel ging in 2013 al uit elkaar en twee jaar later kwam Caitlyn uit de kast als trans vrouw. "Het is een onderwerp waarvan ik nooit had gedacht dat ik er direct mee te maken zou krijgen. Het was iets wat ik niet kende."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kris Jenner: 'Schoonzoons moeten eerlijk, vriendelijk en rijk zijn'

Kris en Caitlyn gaan inmiddels vriendschappelijk met elkaar om, maar dat was niet altijd zo. In haar boek vertelt Caitlyn dat ze al veel langer wist dat ze een vrouw was. Het niet uiten van deze gevoelens leidde tot onbegrip en woede bij Kris, die later reageerde dat alles in het boek 'verzonnen' zou zijn. "Het is nu oké. Ja, we zijn vrienden", zegt Kris. "We zien elkaar op familiedingen, het is wel wat rustiger geworden allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner: 'Pete Davidson maakt Kim heel gelukkig'

Caitlyn Jenner wil gouverneur van Californië worden

01:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!