Nasrdin Dchar komende jaren niet op podium te zien

07 april 2022 11:00

Nasrdin Dchar (43) last een theaterpauze van een paar jaar in. Dat heeft zijn impresariaat donderdag bekendgemaakt. De ster uit 'Mocro Maffia' speelde de afgelopen jaren zijn bejubelde 'Familiekroniek', die bestond uit uit drie solovoorstellingen. Deze tournee sluit hij af op 26 juni.

"Ik ga me storten op een groot, nieuw avontuur"

Wat Nasrdin in de komende jaren gaat doen, maakt hij nog niet bekend. Wel belooft hij zich te gaan storten op een 'groot, nieuw avontuur'. "Ik wil me nu op een andere kant van mijn makerschap richten." De Gouden Kalf-winnaar is dit najaar in elk geval te zien in de nieuwe AVROTROS-serie Het Gouden Uur, naast Ellen Parren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vijfde seizoen van Mocro Maffia bevestigd

Familiekroniek is nog te zien in de maanden mei en juni. Nasrdin speelt zijn drie voorstellingen Oumi, Dad en JA. In Oumi speelde de acteur zijn moeder, die symbool stond voor een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In Dad vertolkte Nasrdin de rol van zijn vader en ging daarin de dialoog met hem aan. En in JA verkent hij hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, aan de hand van het verhaal van hem en zijn vrouw Amy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!