Beeld © ANP

Dit gesprek tussen Marieke en Chantal is even grappig als ongemakkelijk

07 april 2022 17:00

Altijd leuk als je even gebeld wordt door Marieke Elsinga (35), moet Chantal Janzen (43) gedacht hebben. Maar we gokken dat ze na een halve minuut al spijt had dat ze had opgenomen. Marieke kan Chantal helemaal niet verstaan en dat levert een ingewikkeld telefoontje op.

"Appeltaart..."

Het idee is simpel: Marieke belt in haar ochtendshow op Qmusic met Chantal en in plaats van dat zij haar gesprekspartner kan hóren, kan alleen haar collega Joe dat. Hij beeldt uit wat Chantal zegt en Marieke moet dus al gissende op Chantal 'reageren'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga open over kinderwens met Sander: 'Gevoel dat ik haast moet maken'

Het telefoongesprek begint vrij eenvoudig. Joe weet namelijk op perfecte wijze uit te beelden dat Chantal op dat moment aan het sporten is. Maar daarna gaat het al snel bergafwaarts. Marieke snapt er niets van en stamelt: "Appeltaart..."

Toch knap: de radio-dj weet zichzelf er haarfijn uit te lullen. "Hou je daarvan? Heb je zin om dat met mij te komen eten?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen viert verjaardag én eerste schooldag zoontje

Appeltaart eten met Marieke lijkt Chantal wel wat en daarom moet er een datum geprikt worden. Het is alleen nogal lastig afstemmen als iemand je niet kan verstaan; Marieke roept maar gewoon een aantal dagen en daar is eigenlijk geen chocola van te maken voor Chantal. Zij stelt al snel voor om Marieke data te appen. "Nee, nee, nee, nu!" reageert Marieke weer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie en Marieke verslapen zich voor ochtendshow Qmusic

Het lukt de dames niet een afspraak te maken en Marieke besluit het gesprek maar af te kappen. Chantal blijft waarschijnlijk met veel vraagtekens achter.

Op Instagram ziet Chantal vervolgens de verklaring voor het moeizame gesprek als Marieke een video van hun telefoontje deelt. Ze reageert: 'Joe is een lul.' Waarop hij een reactie plaatst: 'Love you too, Chantie.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!