Johnny de Mol Beeld © ANP

Johnny de Mol houdt lippen stijf op elkaar over mishandelingszaak

7 april 2022 20:33

Johnny de Mol ging donderdagavond bij aanvang van zijn talkshow 'HLF8' op SBS6 niet verder in op de ophef die momenteel over zijn persoon gaande is. De Mol ontkende een dag eerder namelijk dat hij zijn ex-vriendin Shima Kaes heeft mishandeld, nadat hierover woensdag een artikel verscheen in 'HP/De Tijd'.

"Nee, dat heb ik gisteren al gedaan"

Zijn 'wingman' in het programma, Yora Rienstra, gaf Johnny nog wel de ruimte iets te zeggen. In veel media werd gevraagd waarom hij zijn programma nog presenteert na de aantijgingen van zijn ex. "Nee, dat heb ik gisteren al gedaan", zei de zoon van John de Mol en Willeke Alberti.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Talpa wil niet reageren op aantijgingen Johnny de Mol

Rob: 'Johnny de Mol zou een stapje terug moeten doen'

06:41

Ook Talpa gaf donderdag aan niet inhoudelijk te willen reageren op de beschuldigingen aan het adres van Johnny de Mol. Woensdag publiceerde opinieblad HP/De Tijd een artikel waarin details staan over de aangifte die Johnny's ex-partner Shima Kaes deed van mishandeling. De HLF8-presentator en zoon van de Talpa-baas ontkent de beschuldigingen.

Eerder ontkende de presentator ook al dat hij zijn ex, met wie hij tussen 2014 en 2015 samen was, meerdere malen heeft mishandeld. Daar blijft hij bij. "Het is een verhaal dat mij al tijden achtervolgt, het gaat over een relatie van zeven jaar geleden, en die relatie was echt niet allemaal harmonie, maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan, van mishandeling is geen sprake."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol ontkent mishandeling ex in statement

Shima deed in 2020 aangifte tegen haar ex. Kort daarvoor hadden Johnny de Mol en zijn vader John de Mol al aangifte tegen haar gedaan voor poging tot afdreiging. Als reactie hierop deed haar juridisch adviseur aangifte tegen John en Johnny de Mol wegens het doen van een valse aangifte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!