Beeld © ANP

Jennifer Lopez gespot met diamanten verlovingsring om vinger

08 april 2022 12:36

Jennifer Lopez (52) is door fotografen van entertainmentwebsite 'TMZ' gespot met een grote verlovingsring om haar vinger. Dat zou betekenen dat haar vriend Ben Affleck (49) opnieuw voor zijn vriendin op z'n knieën is gegaan.

De acteur stelde de vraag achttien jaar geleden ook al eens. Jennifer en Ben waren van 2002 tot en met 2004 samen en verloofd, maar zagen hun relatie uiteindelijk stranden door de grote hoeveelheid media-aandacht die ze destijds kregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez krijgt Icon Award en bedankt fans

Op foto's van TMZ is te zien hoe Jennifer samen met haar dochter aan het shoppen is voor nieuwe meubels. Aan haar ringvinger prijkt een grote ring met dito diamant, die de zangeres bij het verlaten van de meubelzaak strategisch naar binnen richting haar handpalm draaide zodat de steen van buitenaf niet te zien zou zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez krijgt eigen documentaire op Netflix

De meubels waar Jennifer en haar dochter voor gingen kijken, zijn mogelijk bedoeld voor de enorme nieuwe villa die de zangeres en de acteur onlangs samen in Los Angeles kochten. Het optrekje, met onder meer een zwembad, filmzaal, sportschool en meerdere keukens, werd voor zo'n 45,4 miljoen euro op de kop getikt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ben Affleck en Jennifer Lopez kopen luxe villa van 50 miljoen dollar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!