Charly Luske Beeld © ANP

Charly Luske deelt veelzeggende foto na bewogen week

8 april 2022 14:33

Charly Luske (43) heeft weleens een betere week gehad. Onlangs werd bekendgemaakt dat de zanger het niet al te nauw neemt met monogamie en dat zijn huwelijk met Tanja Jess (55) aan een zijden draadje hangt. Toch lijkt hij de toekomst met goede hoop tegemoet te zien. In zijn Instagram Stories deelt hij namelijk een veelzeggende foto.

"Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties"

Jan Roos en Dennis Schouten brachten vorige week in hun YouTube-programma Roddelpraat het nieuws naar buiten dat Tanja en Charly relatieproblemen zouden hebben. Volgens hen zou de zanger berichten hebben uitgewisseld met een andere vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Schouten: 'Aangifte hangt af van dreigementen en daden Charly Luske'

Tanja besloot daarop een verklaring naar buiten te brengen op haar Instagram, waarin ze het problematische gedrag van Charly erkende en toegaf dat ze momenteel bezig is aan een 'zoektocht' betreffende hun relatie. Ook Charly gaf op zijn Instagram toe dat hij het flink had verpest en dat hij ontzettend veel spijt had van zijn gedrag. De zanger vond het naar eigen zeggen 'verschrikkelijk' dat hij zijn eigen gezin zo 'tekort' had gedaan. 'Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties en ga nog harder werken aan mezelf', eindigde hij zijn post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charly Luske geeft relatieproblemen Tanja Jess toe: 'I fucked up'

Hoewel het nog maar de vraag is of Tanja hem zal vergeven, lijkt Charly er zelf wel vertrouwen in te hebben dat alles weer goed komt. Op zijn Instagram deelde hij vandaag een plaatje van een feniks die uit de as herrijst. In de Egyptische mythologie staat de feniks symbool voor onsterfelijkheid en wedergeboorte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!