Een Boule gemist Beeld © ANP/Instagram @obiruiters

Even bijpraten: dit zijn dé 5 nieuwtjes van afgelopen week

08 april 2022 17:52

Het is nooit rustig in de entertainmentwereld. Het was deze week ook weer flink onstuimig. Met deze vijf nieuwtjes begin jij je weekend goed geïnformeerd.

Het dossier - inclusief medische gegevens en foto's - van de aangifte die Shima Kaes tegen haar ex-verloofde Johnny de Mol heeft gedaan kwam deze week in handen van HP/De Tijd. Hierin komen drie geweldsincidenten aan het licht. Uit het dossier wordt duidelijk dat Johnny zijn handen niet thuis kon houden. Johnny ontkende de details in zijn talkshow HLF8.

Ondanks de ontkenning vinden veel mensen dat Johnny een stapje terug moet doen tot de zaak is afgerond. Niet alleen entertainmentdeskundige Rob Goossens, maar ook SBS-clubhuisleden René van der Gijp en Johan Derksen vinden dat Johnny even uit de spotlight moet stappen.

2. Gerard Joling in ziekenhuis

Gerard Joling is in het ziekenhuis beland. De zanger heeft een longontsteking. Hij miste hierdoor de persdag van De Toppers. Inmiddels gaat het al stukken beter met hem. Zijn manager laat weten dat de behandeling is aangeslagen. Hij kan dus weer opgelucht ademhalen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling maakt het goed: 'Behandeling slaat aan'

Jaimie Vaes heeft voor het eerst gesproken over de video waarin haar ex Lil Kleine haar aan haar haren uit de auto trekt en haar hoofd tussen de autodeur klemt. Ze geeft in het BNN-programma Khalid & Sophie aan dat ze niet rouwig is dat de video is gelekt. Anders had ze waarschijnlijk nog steeds in dezelfde situatie gezeten. Ze heeft inmiddels aangifte tegen hem gedaan.

Ook NAMAM, haar voormalige management, krijgt een draai om de oren. Ze voelde zich afgelopen zomer gedwongen om mee te doen aan een video waarin Lil Kleine een eerdere mishandeling van haar op Ibiza ontkent. 

Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes bij de presentatie van zijn kledinglijn.

Het leven van schapenboer Jan en Rianne zag er rooskleurig uit: de twee vertrokken samen met hun twee zoons van Texel naar Denemarken om daar een melkveehouderij op te starten. Helaas is het sprookje inmiddels uitgemond in een nachtmerrie. Jan, die bekend werd door het programma Boer Zoekt Vrouw, blijkt namelijk Guillain Barre te hebben, een spierziekte die plotseling kan opzetten en gepaard gaat met verlammingsverschijnselen, tintelingen en zenuwpijn.

Zijn liefje Rianne vertelt dat er een onzekere tijd aanbreekt. Zo schrijft ze: 'Gelukkig waren we er op tijd bij en heeft Jan ook al een behandeling met immuglobine gehad van 5 dagen. Meer kunnen ze niet doen qua behandelen. Het lichaam moet het zelf oplossen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BZV-boer Jan getroffen door spierziekte: 'Ik mis mijn lieve man'

5. Hondje Leontine

En dan even luchtig nieuws. Het hondje van Leontine Borsato heeft haar eigen Instagram-account. Opvallend is dat Obi, zoals het hondje heet, de meisjesnaam van Leontine als achternaam heeft. Obi Ruiters is een bruine Labradoodle.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!