Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian vreest dat er nog een sekstape uitlekt

11 april 2022 05:04

Kim Kardashian zou naar verluidt haar advocaten hebben ingeschakeld om te voorkomen dat haar ex-vriend Willie 'Ray J' Norwood (41) een tweede sekstape uitbrengt uit de periode dat de twee samen waren. De 41-jarige realityster heeft haar juridische team gezegd 'dat dit nooit meer mag gebeuren zo lang ik leef'. Dit meldt 'The Daily Mail'.

"Het feit dat ze zich nu nog steeds zorgen moet maken of haar ex eventueel opnieuw uit de school klapt is lager dan laag"

Eerder ontkende Kim dat er een tweede sekstape zou zijn van de escapades die ze met haar toenmalige vriend had tijdens haar 22e verjaardag in Cabo San Lucas. Nu beweren bronnen dat er wel degelijk 'nieuw' materiaal is en dat Kim in alle staten is en vreest voor uitlekken van expliciete beelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian: 'Kanye en ik blijven altijd familie'

Het is onduidelijk of de beelden waar Kim voor vreest onderdeel zijn van de video die haar ex-man Kanye West teruggekocht zou hebben van Ray J. In januari liet Kanye nog weten de laptop, met daarop de intieme beelden, zelf bij Ray J. te hebben opgehaald als een geste naar zijn ex-vrouw en hun kinderen, om hen te beschermen. Volgens Kim stonden er op dat filmpje slechts 'gewone' beelden uit het vliegtuig, waarop geen seksuele handelingen waren te zien.

Volgens Kims advocaten wil ze het hoofdstuk 'sekstape' ver achter zich laten. "Het is bijna 20 jaar geleden, ze heeft inmiddels vier kinderen en is verder gegaan met haar leven. Het feit dat ze zich nu nog steeds zorgen moet maken of haar ex eventueel opnieuw uit de school klapt is lager dan laag. Laat het rusten en denk aan haar kinderen, die ook alles ooit te zien krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian ziet toekomst met Pete Davidson voor zich: 'Natuurlijk wil ik dat'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!