Simon Keizer Beeld © ANP

Manager Simon Keizer: 'Hij is nog niet 100 procent hersteld'

11 april 2022 12:14

Simon Keizer (37) kampt met een griep maar 'is aan het herstellen'. Dat laat zijn manager, Aloys Buijs, desgevraagd aan het ANP weten. De Volendamse zanger schreef zaterdag in een bericht op Instagram dat hij kampt met een keelontsteking en dat zijn concert met Nick Schilder van die avond werd verplaatst.

"Maar ik ben geen dokter. Ik hoop dat het goedkomt"

"Het is gewoon de griep," zegt Buijs maandag over de toestand van Keizer. "Koorts, keelontsteking, gewoon niet lekker. Hij is nog niet 100 procent hersteld." Het eerstvolgende optreden van Nick & Simon staat komende woensdag gepland in Bergen op Zoom. Zijn manager verwacht dat het optreden doorgaat: "Maar ik ben geen dokter. Ik hoop dat het goedkomt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Concert afgezegd vanwege keelontsteking Simon Keizer

Het optreden dat afgelopen zaterdag in Bussum zou plaatsvinden is verplaatst naar 11 september. "Ik hoop dat het bij deze ene annulering blijft en dat ik zo snel mogelijk de tour weer kan hervatten!", schreef Keizer hierover in zijn Instagrambericht. "Dat ik ervan baal is een understatement. Sorry."

Ondertussen is hij wel volop aan het genieten van zijn zoontje Joa. Simon en Annemarie krijgen vooral veel complimenten over de naam van hun jongste kindje. Aan RTL Boulevard vertelt Simon waar de naam Joa vandaan komt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Simon Keizer keek niet op van verhalen over Jeroen Rietbergen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!