Beeld © ANP

Frans Duijts ontslagen uit ziekenhuis: 'Maar nog niet de oude'

11 april 2022 13:38

Het was even flink schrikken voor Frans Duijts (42) en zijn gezin toen hij afgelopen zaterdag in het ziekenhuis werd opgenomen met een zware griep. De zanger kampte met flinke luchtwegproblemen, maar is inmiddels weer ontslagen uit het ziekenhuis. Toch is hij volgens zijn vrouw Marloes nog niet helemaal de oude, laat ze weten aan RTL Boulevard.

"Ik heb een griep die ervoor zorgt dat je luchtwegen en longen verkrampen als het ware"

Frans plaatste zaterdag nog een foto vanuit zijn ziekenhuisbed, waarin hij vertelde dat hij voor een nachtje was opgenomen. 'Ik heb een griep die ervoor zorgt dat je luchtwegen en longen verkrampen als het ware', zo omschreef hij zijn situatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Duijts opgenomen in het ziekenhuis met luchtwegproblemen

Inmiddels is de zanger weer uit het ziekenhuis ontslagen, zo laat zijn vrouw weten. Volgens haar 'gaat het weer een stukje beter met hem, maar is hij voorlopig nog niet de oude'. Doordat de griep op zijn luchtwegen is geslagen, kreeg hij minder lucht en dus ook minder zuurstof. "Omdat hij nog vrij jong is (...), hebben ze hem veel zuurstof, antibiotica en andere medicijnen gegeven om hem weer op de been te krijgen en de benauwdheid wat af te remmen", zo vertelt Marloes. Volgens haar is dit de eerste keer dat hij dit heeft gehad.

Ook laat hij zelf weten op Instagram dat hij weer thuis is. 'De medicatie kan gewoon ingenomen worden dus geen infuus meer nodig. Ik heb heerlijk thuis geslapen vannacht.
En nu absolute rust houden. M’n lichaam moet echt opknappen van deze griep!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Frans Duijts aangereden door auto, zijn vrouw doet oproep

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!