Waylon Beeld © ANP

Waylon heeft schattig qualitytime-momentje met dochter

11 april 2022 19:05

Nu het tweede kindje van Bibi Breijman (30) en Waylon (41) elk moment geboren kan worden, zorgen de twee ervoor dat ze nog wat qualitytime met dochtertje Teddi doorbrengen. Vandaag was het de beurt aan Waylon die samen met Teddy een taart ging bakken. Op Instagram is te zien dat de twee het samen reuze naar hun zin hebben.

Bibi plaatste op haar Instagram-account verschillende kiekjes van de twee terwijl ze druk aan het bakken zijn. Terwjil Waylon al het werk doet, is Teddy vanaf een afstandje aan het toekijken en kan ze het natuurlijk niet laten om meteen even te proeven van het deeg. Al het werk blijkt niet voor niks te zijn geweest, want aan het einde van de fotoslide kunnen we zien dat de taart erg goed is gelukt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman kan eindelijk weer genieten van zwangerschap

Bibi en Waylon maakte in oktober vorig jaar bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje samen. Hoewel het niet duidelijk is wanneer Bibi is uitgerekend, is op haar Instagram te zien dat ze al een flinke buik heeft. Het zou dan ook zomaar kunnen dat de bevalling binnenkort zal plaatsvinden.

Bibi vertelde een tijdje geleden nog dat Teddy destijds haar tweede zwangerschap verklapte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hormonen maken zwangere Bibi Breijman het leven zuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!