Kylie Jenner wil nieuwe naam zoon nog niet onthullen: 'Nog niet wettelijk veranderd'

11 april 2022 20:06

Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30) zijn er nog niet aan toe om de nieuwe naam van hun pasgeboren zoontje te onthullen. De twee werden op 2 februari ouders van hun tweede kind, die ze Wolf noemden. Nog geen zeven weken later besloten ze een andere naam voor hem te gaan bedenken omdat Wolf niet bij het jongetje zou passen.

"We hebben het nog niet wettelijk veranderd"

"We hebben het nog niet wettelijk veranderd, dus ik wil geen nieuwe naam aankondigen en het misschien opnieuw moeten veranderen. Dus ja, we zijn er gewoon nog niet klaar voor om een nieuwe naam te delen", zei de 24-jarige Kylie in een interview met Extra. Op de geboorteakte staat Wolf Jacques Webster maar dat wordt dus anders. 'Even voor jullie informatie, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste. Ik wilde dit even delen omdat ik de naam Wolf overal zie', zei Kylie drie weken geleden al op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is volgens fans de nieuwe naam van Kylie Jenners zoontje

In het interview, waar ook haar moeder Kris Jenner en zussen Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Kendall Jenner bij waren, vertelde Kylie ook dat ze zich na een zware periode iedere dag iets beter voelt. In maart liet ze weten dat ze het na de bevalling zowel mentaal als fysiek moeilijk had. "Het voelde gewoon niet goed om terug te keren alsof er niets was gebeurd. Ik wil niet dat mijn fans of andere vrouwen na hun bevalling naar me kijken en denken: 'Het gaat zo makkelijk bij haar. Waarom is het voor mij niet makkelijk?'", aldus de 24-jarige cosmetica-ondernemer. "Maar ik voel dat ik elke dag beter word. Ik voel mij goed."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!