Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears hintte al op zwangerschap

12 april 2022 01:53

Nadat Britney Spears bekendmaakte zwanger te zijn van haar derde kind, speculeerden haar fans direct over eerdere hints die de 40-jarige zangeres de afgelopen periode gegeven zou hebben.

"Dit wordt de belangrijkste taak die ik ooit ga vervullen"

Vorige maand deelde Britney een TikTok-filmpje van een zwangere buik van een andere vrouw met daarbij de tekst: 'Mama... haal me eruit!'. In december postte ze een video waarbij ze met haar rug naar de camera toe zit en 'iets' voerde met een flesje melk, hoogstwaarschijnlijk een huisdier. Fans vroegen haar toen ook al of ze zwanger was, maar daarop werd niet gereageerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears in verwachting van derde kindje

Dat Britney dolgraag nog een kind wilde, liet ze afgelopen jaar weten tijdens de rechtszaak tegen haar vader, die als curator eiste dat ze een spiraaltje droeg en niet zwanger mocht worden. Sinds half november mag de zangeres weer over haar eigen leven beslissen en heeft ze haar zinnen op een huwelijk en baby gezet.

Haar verloofde Sam Asghari is in de zevende hemel, zo laat hij via sociale media weten. 'Een huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie die bestaat uit liefde en respect. Het vaderschap is iets wat ik altijd heb gewild en zeer serieus neem. Dit wordt de belangrijkste taak die ik ooit ga vervullen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears overwoog borstvergroting na bodyshaming door vader

Het wordt het eerste kind voor Sam. Britney heeft al twee kinderen met haar ex-man Kevin Federline: Sean (16) en Jayden (15).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!