Royce de Vries en Amanda Beeld © Instagram @roycedevries1

Royce de Vries vandaag getrouwd met Amanda

12 april 2022 11:47

Het is een mooie dag voor Royce de Vries en zijn Amanda (beiden 32): de twee hebben elkaar vandaag het jawoord gegeven. Dat bevestigt Royce aan RTL Boulevard na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer (35).

"Royce had een mooi pak aan en Amanda een krijtstreeppak met een witte jas"

Het klopt dat Royce en Amanda vandaag op het gemeentehuis zijn gespot, zoals Yvonne vanochtend meldde. Daar waren ze om elkaar eeuwige trouw te beloven. Volgens Yvonne was er een kleine groepje mensen aanwezig die zilveren ballonnen met 'Just Married' vasthielden. 'Royce had een mooi pak aan en Amanda een krijtstreeppak met een witte jas', schrijft ze. 'Ze hield een prachtig bruidsboeket vast. Kleine Fender was natuurlijk ook van de partij.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Royce herdenkt geboortedag Peter R.: 'Missen hem iedere dag'

Royce en Amanda werden op 15 november 2020 voor het eerst ouders. Ze hebben hun zoon Fender vernoemd naar Royces vader Peter: de kleine man draagt namelijk de naam Fender Peter de Vries. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Royce de Vries: 'Als systeem werkte, was mijn vader nooit vertrouwenspersoon geworden'

Sinds het overlijden van Peter R. heeft Royce een deel van zijn vaders taken overgenomen. Zo stond hij de familie Verstappen bij in de zaak tegen Jos B. Iets wat hij naar eigen zeggen 'heel fijn' vond om te doen, zo vertelt hij in onderstaande video. 

Royce de Vries vindt het 'heel fijn' om familie Verstappen bij te staan

01:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!