Beeld © Getty Images

Zus Hailey Bieber open over 'mini-facelift', krijgt bakken kritiek

12 april 2022 17:16

Alaia Baldwin (29), de oudere zus van Hailey Bieber (25), krijgt momenteel de nodige kritiek over zich heen. In een Instagram-post is namelijk te zien dat zij en haar nicht Ireland Baldwin (26) onlangs een mini-facelift hebben ondergaan. Daarvan moeten ze flink bijkomen. De volgers van de vrouwen hebben echter weinig medelijden.

'Cousins who facetite together, stay together'

Ireland, model en de dochter van acteur Alec Baldwin, plaatste onlangs een kiekje van zichzelf op Instagram waarop te zien is dat haar gezicht in het verband zit. Niet veel later plaatste ze nog een foto, deze keer samen met haar nicht Alaia waarop te zien is dat ook haar gezicht strak is ingepakt. 'Cousins who facetite together, stay together', zo schreef ze bij het kiekje. Ook tagde ze de cosmetische arts die de ingrepen had uitgevoerd. Alaia plaatste dezelfde foto’s niet veel later ook op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber vindt zwangerschapsgeruchten irritant

Facetite is een niet-chirurgische ingreep waarbij je huidverslapping in je gezicht en nek kunt tegengaan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de nieuwste RF-technologie, wat staat voor radiofrequentie: daardoor smelt het vet en wordt de huid van je gezicht strakker gemaakt. De resultaten hiervan zouden vergelijkbaar zijn met een facelift, alleen heb je naderhand geen littekens. Leco van Zadelhoff vertelde eerder al over deze populaire ingreep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber moest naar ziekenhuis door bloedstolsel in hersens

Hoewel het er op lijkt dat de twee dames zich absoluut niet schamen voor het feit dat ze iets aan hun gezicht hebben laten doen en je het bovendien als een verademing kunt zien dat ze er zo open over zijn, denken hun Instagram-volgers daar anders over. ‘De meeste 26-jarigen zijn bezig met het afbetalen van hun studentenlening’, zo bitst iemand. Een ander sneert: ‘Ik heb het gegoogled, het kost tussen de 5000 en 14000 dollar. Vast fijn om zoiets te kunnen doen, ik ga weer aan het werk!’ Ook zijn veel volgers van mening dat de twee vrouwen zo'n ingreep op hun leeftijd nog helemaal niet nodig hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Justin en Hailey Bieber zijn klaar voor kinderen'

De nichtjes lijken zich weinig aan te trekken van de kritiek en hebben de foto’s tot nu toe gewoon laten staan op hun Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!