Kourtney Kardashian en Travis Barker Beeld © ANP

Kourtney Kardashian en Travis Barker plannen intieme ceremonie

13 april 2022 04:21

Hoewel Kourtney Kardashian (42) en Travis Barker (46) niet officieel getrouwd zijn in Las Vegas, na de uitreiking van de Grammy Awards, is het paar niet van plan om van hun 'echte' huwelijk een groots spektakel te maken. Eerder lieten de twee weten 'geoefend' te hebben in Las Vegas, waarna er flink werd gespeculeerd over een gigantische bruiloft met alle denkbare toeters en bellen. Maar volgens bronnen wil 'Kravis' het klein en intiem houden. Dit meldt 'People'.

"Ze willen alleen omringd zijn door hun familie en vrienden"

"Ze willen helemaal geen groot huwelijk. Ze willen alleen omringd zijn door hun familie en vrienden, waarbij er verschillende rollen zijn weggelegd voor hun meest nabije familie. Kourtneys moeder Kris Jenner heeft echter heel andere plannen, omdat dit het eerste huwelijk is voor haar oudste dochter. Zij wil een vrijgezellenfeest organiseren, evenals een 'bridal shower' en het samenzijn van Kourtney en Travis zoveel mogelijk vieren", aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian deelt trouwfoto's met Travis Barker

Kourtney en Travis werden in Las Vegas getrouwd door een imitator van Elvis Presley, iets wat het paar graag wilde. Later liet de realityster in een gesprek met Jimmy Kimmel weten niet te hebben geweten dat het huwelijk niet legaal gemaakt kon worden op het tijdstip van trouwen.

"Het was 2 uur 's nachts, we hadden een te gekke avond gehad en dachten: we doen het gewoon. En we konden inderdaad ook trouwen, maar pas om 8 uur 's ochtends gingen de loketten van het gemeentehuis open om de papieren in te dienen en officieel te maken. En toen waren we alweer weg. Dus dit was een huwelijk vanuit het hart en later volgt onze echte huwelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd in Las Vegas'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!