Beeld © ANP

Jennifer Lopez was naakt en op haar 'favoriete plek' tijdens aanzoek Ben Affleck

13 april 2022 12:56

Showbizzland slaakte een vreugdekreetje toen zaterdag bekend werd dat Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) opnieuw verloofd zijn. Hoe het aanzoek precies is gegaan, schrijft Jennifer in een brief op haar website 'OnTheJLo.com'.

"Had je ooit gedacht dat je grootste droom werkelijkheid kon worden?"

"Had je ooit gedacht dat je grootste droom werkelijkheid kon worden?" begint Jennifer in haar bericht op haar site. "Zaterdagavond, terwijl ik op mijn favoriete plek op de hele wereld was (in een bubbelbad) ging mijn grote liefde op één knie en vroeg hij me ten huwelijk."

Jennifer schrijft dat ze helemaal overrompeld was en haar geliefde Ben alleen maar glimlachend aan kon kijken. "Tegelijkertijd moest ik huilen. Ik was echt sprakeloos. Hij vroeg of dat 'een ja' was. Toen zei ik: 'Natuurlijk is dat een ja!'" Vervolgens stroomden de tranen over de wangen van de zangeres. "Ik voelde me zo gelukkig."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Lopez pronkt met verlovingsring: 'Je bent perfect'

Het is niet de eerste keer dat Ben haar ten huwelijk heeft gevraagd. In 2002 waren de twee ook al verloofd, maar de zangeres verbrak de relatie twee jaar later. Dat deed ze naar verluidt vanwege de vele media-aandacht voor het showbizkoppel dat 'Bennifer' werd genoemd.

De 52-jarige zangeres en de 49-jarige acteur zijn sinds april vorig jaar weer een setje. Kort daarvoor strandde haar relatie met Alex Rodriguez, met wie Jennifer ook verloofd was. Met haar ex-man Marc Anthony heeft ze een tweeling. Ben kreeg met zijn ex-vrouw Jennifer Garner drie kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Lopez gespot met diamanten verlovingsring om vinger

RTL Boulevard sprak eerder met Jennifer over een eventueel huwelijk. Toen zei ze er het volgende over:

Jennifer Lopez staat open voor huwelijk met Ben: 'Wie weet'

01:16