Beeld © ANP

Monica Geuze: 'Met Robbert zit het 100% goed'

17 april 2022 11:06

Juicekanalen die roddels over haar relatie verspreiden: Monica Geuze (27) heeft er niet zoveel mee. Thuis ligt ze samen met haar vriend Robbert Kroese op de bank smakelijk om de geruchten te lachen, zo vertelt ze in gesprek met 'Grazia'.

"Dat zijn dingen waar ik me totaal niet mee bezighoud"

Als Monica een tijdje geen foto van of met haar vriend deelt op social media, is er volgens haar geen teken aan de wand. De geruchten over relatieproblemen zijn niet waar. "Als ik ergens mee zit of een kutdag heb gehad, dan bespreek ik dat gewoon met Robbert, zoals je dat doet in een relatie. Maar tussen ons zit het absoluut honderd procent goed."

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

00:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Juice-kanalen hebben effect op mijn thuissituatie'

Voor verleiding van buitenaf is ze niet bang, maar op een experiment zoals Temptation Island: Love or Leave zit ze niet te wachten. Monica heeft naar eigen zeggen zoveel tijd met haar vriend doorgebracht dat er van haar kant in ieder geval geen sprake is om in de verleiding te komen.

"Dat zijn dingen waar ik me totaal niet mee bezighoud. Oké, het kan natuurlijk altijd gebeuren. Ondanks het feit dat je een afspraak maakt dat je loyaal naar elkaar toe bent, kan Rob op een dag thuiskomen en zeggen: 'Het spijt me, ik ben verliefd op iemand anders.' Je hebt nooit de garantie van een forever love."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze

Het hele interview met Monica Geuze is nu te lezen in Grazia. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!