Zangeres Britney Spears met haar vriend Sam Asghari. Beeld © ANP

Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is

14 april 2022 16:58

Britney Spears (40) schreeuwt het van de daken: de popprinses is zwanger van haar derde! Dat besprak ze uitgebreid in een Instagram-post eerder deze week en in een nieuw social media-epistel duikt de zangeres net zo uitvoerig in de sappige details.

"De beste seks die ik ooit gehad heb"

'Seks is fantastisch als je zwanger bent', schrijft Britney in een epistel dat ze op Instagram heeft gezet. De zangeres kondigde deze week aan na vijftien jaar weer in verwachting te zijn. Sean Preston (16) en Jayden James (15) kreeg ze met haar ex-man Kevin Federline, de derde wordt haar eerste kindje met haar verloofde Sam Asghari. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney ziet haar grootste wensen uitkomen nu ze weer vrij is'

In haar post noemt Britney een heel lijstje op van 'de kleine dingen' waar ze weer van geniet nu ze niet meer onder curatele van haar vader staat. 'Nadenken, boeken, make-up, films, geweldige gesprekken en de beste seks die ik ooit gehad heb.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Britney Spears reageert op zwangerschap

Britney blikt ook even terug op haar vorige zwangerschappen: ze vindt dat de media haar hebben 'verwoest' op de momenten dat ze in verwachting was. 'Ik was zelf nog een kind toen ik twee baby's kreeg en er standaard 17 auto's geparkeerd voor m'n huis stonden', schrijft ze. 'Ik wist me geen raad. (...) De media zijn onwijs onbeschoft tegen me geweest. Dus nu vraag ik me af: moet ik deze keer een podcast maken over mijn zwangerschap?'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears hintte al op zwangerschap

Of die podcast er daadwerkelijk komt, is nog maar de vraag. 'Nu denk ik: het gaat helemaal goed komen. Ik ga gewoon mezelf zijn en niet te hard mijn best proberen te doen.' Wanneer Britney haar derde kindje precies verwacht, is nog niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!