Kaley Cuoco Beeld © ANP

Derde huwelijk zit er niet in voor Kaley Cuoco

14 april 2022 16:39

Een derde huwelijk zit er voor actrice Kaley Cuoco (36) niet in. "Ik ga nooit meer trouwen", verzekert zij in een interview met het blad 'Glamour'. De actrice, die bekend werd door haar rol in 'The Big Bang Theory', was van 2013 tot 2016 getrouwd met tennisser Ryan Sweeting. Aan haar vorige huwelijk met professioneel paardrijder Karl Cook kwam vorig jaar een einde.

"Ik geloof in de liefde omdat ik geweldige relaties heb gehad"

De actrice is momenteel single en zegt dat ze de tijd neemt om aan zichzelf te werken. Het afgelopen jaar was erg stressvol vanwege haar drukke schema voor de serie The Flight Attendant en haar scheiding. "Ik speelde dan emotionele scènes en bij thuiskomst moest ik dan huilen over mijn eigen leven". Aan Glamour vertelt ze dat ze ook in therapie is gegaan, om zichzelf te leren vergeven voor fouten die ze in haar vorige relaties heeft gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaley Cuoco had 'ongemakkelijke' seksscène met Michiel Huisman

De 36-jarige actrice sluit ook niet uit dat ze later alsnog de liefde vindt. "Ik zou wel graag een langdurige relatie of partnerschap willen. Ik geloof in de liefde omdat ik geweldige relaties heb gehad. Ik weet dat ze er zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!