Jaimie Vaes Beeld © Jaimie Vaes: In the Vaes Lane / discovery+

Opnames realityserie Jaimie Vaes weer van start gegaan

14 april 2022 22:48

Vanwege alles wat zich de laatste tijd heeft afgespeeld, was het langere tijd onduidelijk of er nog een nieuw seizoen zou komen van 'Jamie Vaes: In The Vaes Lane', maar Jamie Vaes (32) had gisteravond groot nieuws voor haar fans. Op haar Instagram liet ze weten dat er een nieuw seizoen zal komen van de realityserie over haar leven.

"Yes honey! SEASON 3 is a fact!"

'Yes honey! SEASON 3 is a fact!', zo schreef ze in haar Instagram Stories, waarin ook de camera's van discovery+ te zien zijn. In februari, ten tijde van de mishandeling van Jaimie door haar toenmalige verloofde Lil Kleine, meldde discovery+ nog dat er geen plannen waren voor nieuwe opnames van de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay steunt Jaimie Vaes: 'Wat er ook gebeurt, ik ben er voor jou'

Van de realitysoap van Jaimie verschenen tot nu toe twee seizoenen. In het meest recente reeks stelde de influencer dat zij, ondanks de problemen die zij soms met Lil Kleine heeft, niet uitsluit met hem te gaan trouwen. De twee zijn na de gebeurtenissen in februari uit elkaar gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong slacht Khalid & Sophie-interview met Jaimie Vaes af

Het derde seizoen van de realityserie gaat over de periode na de mishandeling. Een woordvoerder van Discovery+ laat vrijdag weten dat onder meer te zien zal zijn hoe ze 'haar leven voortzet na een roerige periode'. Jaimie zal in de nieuwe reeks persoonlijk haar verhaal doen over de periode en vooruitblikken op de toekomst. Ook is te zien hoe ze een nieuwe woning zoekt op Ibiza voor haar en haar zoontje Lío en het dj-vak leert. Het seizoen is vanaf 24 juni te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!