Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Roddelvlogger Yvonne hecht niet veel waarde aan uitspraak rechter

15 april 2022 13:13

Yvonne Coldeweijer (35) hecht niet veel waarde aan de uitspraak die de rechter op 29 april zal doen in het kort geding dat Samantha Steenwijk (36) tegen haar heeft aangespannen. "De eis is dat ik een rectificatie plaats zoals zij hem willen zien. Iedereen weet nu dat als ik dat doe, dat ik het toch niet meen", zegt de roddelvlogger tegen het ANP.

"Mijn volgers willen natuurlijk ook dat ik win"

"Dus wat heeft ze te winnen?", vraagt Yvonne zich af. Samantha had een kort geding aangespannen tegen de maakster van het juicekanaal Life of Yvonne. In het kort geding eiste Samantha onder meer een rectificatie van een video waarin Yvonne beweerde dat de zangeres illegale afslankpillen heeft gebruikt om af te vallen. Het zou kunnen dat de rechter besluit dat Yvonne een boete van 5000 euro moet betalen. "Dat zou wel vervelend zijn natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk tevreden met verloop zaak tegen Coldeweijer

In de rechtszaal noemde Samantha de uitspraken van Yvonne 'een keiharde leugen'. Ook zei de zangeres dat 'als er straks iemand met een hersenbloeding op de intensive care ligt', dat dat niet 'haar verantwoordelijkheid is', maar die van Yvonne. "Ik vond het bizar dat ze zei dat als er iemand op de ic belandt, dat dan door mij komt. Dat vind ik nogal heftig om de boel zo te verdraaien", zegt Yvonne daarover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk klaagt Yvonne Coldeweijer aan

De fans van Yvonne kunnen binnenkort een video over de rechtszaak verwachten. "Ik heb het proberen op te lossen. Dat heb ik stilletjes gedaan, maar als iemand mij uit wil dagen, dan ben ik niet voor niets een juicechannel. Dan trek ik ook alles uit de kast. Want mijn volgers willen natuurlijk ook dat ik win en die willen graag een update van hoe het is gegaan. Dat ga ik natuurlijk wel vertellen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!