Britney Spears, Yvonne Coldewijer, Soy Kroon, Marieke Elsinga, Esmée van Kampen Beeld © ANP

Dít zijn de vijf opvallendste entertainmentnieuwtjes van de week

15 april 2022 17:48

Zoals we inmiddels gewend zijn, is het niet stil geweest in de entertainmentwereld. Het is dan ook niet zo gek als je een boule hebt gemist! Met deze vijf nieuwtjes ben jij weer goed op de hoogte.

1. Britney kondigt zwangerschap aan

Een week entertainment zonder Britney-nieuws is natuurlijk vreemd. De zangeres wist dan ook de grote nieuwskoppen te stelen met haar nieuwtje. Britney kondigt namelijk via Instagram haar zwangerschap aan. Daarmee is de zangeres in verwachting van haar derde kindje.

In haar Instagram-post waarschuwt Britney haar fans over dat ze niet meer vaak naar buiten zal gaan vanwege de paparazzi. Ook vertelt ze over de perinatale depressies die ze bij een eerdere zwangerschap ervoer. 

2. Kort geding Yvonne Coldeweijer 

Yvonne Coldeweijer is zelf waarschijnlijk ook hoog toe aan weekend. Vandaag diende namelijk het kort geding dat Samantha Steenwijk tegen de roddelvlogger heeft aangespannen. Volgens Samantha heeft Yvonne haar onterecht ervan beschuldigd illegale dieetpillen te hebben gebruikt om af te vallen.

Yvonne zelf ziet geen nut in een rechtszaak en hecht dan ook niet veel waarde aan de uitspraak. "Ik vind het ook een beetje onzin dat we hier moeten zijn vandaag", vertelt ze tegen het ANP. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yvonne Coldeweijer over kort geding: 'Ik heb er wel zin in'

3. Marieke Elsinga stopt tijdelijk bij Qmusic

Marieke Elsinga kondigde deze week aan dat ze een stapje terugdoet. Zo zal haar collega Mattie Valk de komende tijd zonder Marieke de ochtendshow van Qmusic moeten doen. Marieke legt uit dat haar drukke werkschema haar de laatste tijd 'veel energie kost' en dat ze om deze reden 'even op de rem' trapt. 'Omdat ik voorzichtig wil zijn met mezelf', voegt ze hieraan toe. 

Ondanks dat Mattie 'geschrokken' is, staat hij wel volledig achter haar keuze. "We willen haar voor nu alle tijd geven zodat ze zelf kan bepalen wanneer ze terugkomt", vertelt hij hierover. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga geeft uitleg over pauze: 'Wil voorzichtig zijn met mezelf'

4. Soy Kroon in The Passion

En met een paasweekend in aantocht, kon een nieuwe editie van The Passion natuurlijk niet missen. Kijkers waren omver geblazen van de vertolking van Jezus door Soy Kroon. Op social media wordt de acteur geprezen voor zijn 'fantastische' uitvoering. 'Ik denk dat ze Jezus gemodelleerd hebben naar Soy Kroon en niet andersom', schrijft iemand op Twitter. 

5. Esmée van Kampen verwikkeld in conflict 

Een ruzie in de showbizz-wereld kan ook niet missen. Deze keer was het Esmée van Kampen die verwikkeld raakte in een conflict. Tijdens haar deelname aan De Verraders leek het er namelijk sterk op dat de actrice een pijnlijke roddel het leven in riep, die Steven Brunswijk flink kwetste. 

In een speech vertelde Steven namelijk over het overlijden van zijn moeder. Esmée beweerde vervolgens dat Stefano Keizers had gezegd dat Steven die speech had gedaan 'om sympathie te kweken, zodat mensen niet doorhadden dat hij een verrader was.' Stefano ontkende dat hij zoiets heeft gezegd en voor de kijkers leek het er dan ook op dat Esmée een beetje had zitten stoken. De kijkers waren dan ook niet te spreken over deze actie. 

Op haar Instagram laat Esmée weten dat het allemaal net iets anders in elkaar stak. Volgens de actrice lag het namelijk aan de edit. 'Het doet mij pijn omdat ik niet verantwoordelijk hiervoor was, maar helaas nu wel zo lijkt. Ik vind het misselijkmakend', schrijft ze. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!