Khloe Kardashian Beeld © ANP

Khloé Kardashian: 'Kim vertelde dat mijn ex opnieuw vreemdging'

15 april 2022 18:45

Khloé Kardashian (37) vond het 'heel moeilijk' om er tijdens het filmen van de nieuwe realityshow 'The Kardashians' achter te komen dat Tristan Thompson (31), de vader van haar dochter, opnieuw vreemdging. Aan 'USA Today' vertelt de realityster dat het als een déjà vu voelde om erachter te komen dat Tristan opnieuw vreemd was gegaan.

"Als je zo vaak gekwetst bent als ik, doet het niet minder pijn, maar je went er wel aan"

De eerste keer dat haar ex vreemdging, hoorde Khloé het van haar jongere zusje Kylie Jenner. "Dit keer hoorde ik het van Kim", vertelt ze. De eerste keer dat Tristan vreemdging, was in 2018, vlak voor Khloé van hun dochter beviel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian fotoshopte nichtje True in Disneylandkiekjes

Een aantal maanden geleden werd duidelijk dat hij opnieuw vreemd was gegaan nadat een vaderschapstest uitwees dat hij een kind had verwekt bij personal trainer Maralee Nichols. "Als je zo vaak gekwetst bent als ik, doet het niet minder pijn, maar je went er wel aan. Het is een soort verdovend gevoel."

Khloe en Tristan hebben samen dochter True, die in 2018 geboren werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian en Travis Barker plannen intieme ceremonie

De royal family van Amerika is terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. De Kardashians zelf steken het niet onder stoelen of banken dat ze terug zijn. Ze zitten sinds kort bij Disney+ en dat betekent twee dingen: meer budget en nog meer drama!

Eric zag The Kardashians al: 'Meer budget en meer persoonlijke verhalen'

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!