Beeld © Getty Images

Prinses Charlene deelt voor het eerst sinds lange tijd een vrolijk gezinskiekje

18 april 2022 12:43

Het lijkt er op dat het inmiddels weer wat beter gaat met prinses Charlene (44). De vrouw van prins Albert werd in maart eindelijk weer herenigd met haar gezin en plaatste dit weekend voor het eerst weer een gezinskiekje op Instagram. Op de foto is te zien hoe zij en haar man samen met hun kinderen gezellig Pasen vieren.

"Happy Easter"

Charlene was lange tijd van haar gezin gescheiden. Vanwege ernstige ontstekingen in haar keel, neus en oren moest ze tijdens de coronapandemie noodgedwongen in Zuid-Afrika verblijven. Toen ze eindelijk weer herenigd werd met haar gezin in Monaco, werd ze kort daarna opgenomen in een kliniek vanwege oververmoeidheid een depressie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is prinses Charlene nu alweer vertrokken uit Monaco?

In maart van dit jaar kwam het goede nieuws naar buiten dat Charlene de kliniek had verlaten en eindelijk weer bij haar gezin was. De tijd met haar kinderen doet haar overduidelijk goed, want op het Paaskiekje is te zien dat ze er stukken beter uitziet. Samen met haar man en kinderen poseren ze bij een zwembad in prachtige outfits en met een mandje vol paaseitjes. 'Happy easter', zo schrijft ze bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlene weer thuis bij man en kinderen in Monaco

In haar Instagram Stories deelde Charlene ook nog een foto van het gezin in een privékapel waar ze een paasdienst bijwonen.

Prins Albert wéér zonder Charlene: 'Ze kampt met een depressie'

00:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!