Beeld © ANP

Girls Aloud komt weer bij elkaar na overlijden Sarah Harding

18 april 2022 12:34

De Britse meidengroep Girls Aloud komt binnenkort eenmalig weer bij elkaar om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Het gaat om een inzamelingsactie ter nagedachtenis aan het vorig jaar september overleden bandlid Sarah Harding.

"We willen zeker iets doen om anderen te helpen"

Nadine Coyle, een van de andere groepsleden, zegt in een interview met OK! Magazine dat de band momenteel iets aan het plannen is. "Ze is nog voortdurend in onze gedachten", aldus Nadine. "We willen geld inzamelen voor medische apparatuur die helpt om kanker eerder vast te stellen, zodat mensen ook eerder kunnen worden behandeld. We willen zeker iets doen om anderen te helpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Sarah Harding (39) van Girls Aloud overleden

Sarah overleed begin september op 39-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Ze vormde Girls Aloud van 2002 tot 2013 samen met Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberly Walsh en Cheryl. De groep scoorde ook verschillende hits in Nederland waaronder 'Sound of the Underground' en 'Jump'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Harding van Girls Aloud heeft uitgezaaide borstkanker

Oorspronkelijk stond dit jaar een reünietournee gepland ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Girls Aloud. Deze werd echter afgeblazen na het overlijden van Sarah.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!