Beeld © Getty Images

Ex-vrouw van Elon Musk wordt om opvallende reden aangeklaagd

18 april 2022 16:25

Justine Musk (49) heeft een groot probleem: de ex-vrouw van Elon Musk (50) wordt namelijk door een bezorger van DoorDash aangeklaagd omdat haar hond haar zou hebben aangevallen tijdens het afleveren van een maaltijd.

Hayedeh Samadi klaagt Justine aan voor aansprakelijkheid, algemene nalatigheid, geweldpleging en nog een aantal andere zaken. Haar eis liegt er niet om: ze wil namelijk dat de hond van Justine wordt ingeslapen voor de aanval.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elon Musk in geheim vader geworden van tweede kindje met Grimes

In een verklaring van de vrouw staat dat ze langere tijd niet kon werken door de opgelopen verwondingen en daardoor met haar financiën in de problemen is geraakt. Ook zou ze last hebben gekregen van paniekaanvallen, frustraties en in het algemeen minder van het leven kunnen genieten. De hond van Justine zou haar zonder reden hebben aangevallen, maar ze zou na de aanval geen klacht hebben ingediend bij een diereninstantie die hierover gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grimes na breuk Elon Musk aan het daten met WikiLeaks-klokkenluider

Volgens Radar Online zou de aanklacht erg nadelig Justine kunnen uitpakken en is de kans groot dat ze de vrouw een flinke som geld moet betalen.

Justine was van 2000 tot 2008 met Elon Musk getrouwd en kreeg maar liefst zes kinderen met hem. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elon Musk wil tiener betalen om privévluchten niet meer te volgen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!