Jennifer Aniston Beeld © ANP

Jennifer Aniston kampt al twee decennia met slaapproblemen

19 april 2022 03:08

Jennifer Aniston slaapt al twintig jaar slecht. De actrice vertelt aan 'People' dat ze daardoor in een vicieuze cirkel raakte: "Hoe meer zorgen ik me erover maakte, hoe slechter ik sliep", aldus de 53-jarige.

"Het begon als iets dat ik gewoon accepteerde maar dan ineens realiseer je je wat slaapgebrek met je doet"

Haar slaapproblemen begonnen toen ze in de dertig was. "Maar als je jong bent zie je de gevolgen van een slaaptekort niet, want je bent onoverwinnelijk. Het begon als iets dat ik gewoon accepteerde maar dan ineens realiseer je je wat slaapgebrek met je doet en hoeveel invloed het heeft op je dag, je werk, je hoofd en je lijf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston erg geraakt door zwangerschapsspeculaties

De actrice begon op een gegeven moment zelfs te slaapwandelen. "Ik ben weleens wakker geworden omdat ik het alarm in mijn huis liet afgaan. Volgens mij doe ik dat nu niet meer - dat gebeurde vooral toen ik een supergroot slaapgebrek had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston is klaar voor nieuwe liefde

Jennifer zegt dat ze haar slaapproblemen te lang te weinig prioriteit heeft gegeven, en wil nu met campagne Seize the Night mensen aansporen hulp te zoeken. Sinds ze dat zelf heeft gedaan en op advies van een expert onder meer een avondritueel heeft ingesteld en haar telefoon uit de slaapkamer heeft verbannen, gaat het slapen een stuk beter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!