Khloé, Kourtney en Kim Kardashian Beeld © Instagram @kimkardashian

Jury keihard tegen Kardashians in zaak tegen Blac Chyna

19 april 2022 03:50

Kim (41) en Khloé Kardashian (37) en Kris en Kylie Jenner (66) waren maandag enigszins onverwacht aanwezig bij de juryselectie voor de rechtszaak die Blac Chyna (33) tegen hen heeft aangespannen. Naar verwachting zullen zij later in de week allemaal getuigen in de zaak.

"Alles met hun naam erop is wat mij betreft een grote nee"

Blac Chyna sleepte de familie van haar ex-verloofde Rob Kardashian - broer van Kim, Khloé, Kendall en Kylie en zoon van Kris - voor de rechter omdat zij haar televisiecarrière zouden hebben kapotgemaakt.

De influencer was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spinoff van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens Blac Chyna een tweede seizoen komen, maar de familie Kardashian/Jenner zou daar na haar breuk met Rob een stokje voor hebben gestoken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Kardashian en Blac Chyna eindelijk akkoord over voogdij

Blac Chyna, die met Rob dochter Dream (nu 5) heeft, klaagde de familie in 2017 aan voor contractbreuk en machtsmisbruik. Zij zouden de producenten en studiobazen hebben overgehaald de banden met haar te verbreken en daarmee haar realityshowcarrière de nek om hebben gedraaid. In eerste instantie werden ook zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner genoemd in de aanklacht, maar die namen werden later verwijderd. Blac Chyna eist 100 miljoen dollar van de familie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Blac Chyna bedreigde Rob Kardashian met pistool'

Volgens TMZ werd de potentiële juryleden onder meer gevraagd of ze de realityshows van de familie keken. Een van de kandidaten zou daarop hebben geantwoord dat hij in ieder geval de sekstape van Kim Kardashian heeft gezien.

Anderen lieten zich volgens Fox News niet al te positief uit over de aanwezige Kardashian/Jenner-familie. Een van de mogelijke juryleden zou hebben gezegd: "Alles met hun naam erop is wat mij betreft een grote nee." Het kan zijn dat de kandidaten door vooroordelen te tonen probeerden onder hun juryplicht uit te komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!