Charly Luske Beeld © ANP

Charly Luske kent 'honderden BN'ers' die moeten waken voor juicekanalen

19 april 2022 12:04

Charly Luske (43) heeft in 'Koffietijd' voor het eerst op camera gereageerd op de relatieproblemen tussen hem en Tanja Jess (55). Hun relatie liep een deuk op nadat 'RoddelPraat' onthulde dat Charly vreemdgaat. De zanger denkt dat hij niet de laatste BN'er is die aan de schandpaal wordt genageld door een juicekanaal.

"Er zijn honderden collega's waar ik het van weet"

"Het gaat naar omstandigheden wel goed", laat Charly weten. "Het is iets dat we intern moeten oplossen. Daar doen we ons best voor. Nog steeds." Tanja liet eerder al weten dat ze op de hoogte was van Charly's 'hardnekkige behoefte aan bevestiging' en dat ze samen hulp zijn gaan zoeken om hiermee te dealen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charly Luske geeft relatieproblemen Tanja Jess toe: 'I fucked up'

Het is volgens Charly 'jammer' dat zijn privéleven op straat ligt. "Het is iets wat de buitenwereld niet aangaat. Het is een privékwestie." Charly denkt dat meer BN'ers op hun hoede moeten zijn met de juicechannels. "Er zijn honderden collega's waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel." 

Het waren bewogen weken voor Charly Luske

14:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tanja Jess erkent problematisch gedrag man Charly Luske

Gelukkig hebben zijn kinderen geen last van deze zware periode. "Zij zitten helemaal niet op social media. Ze hebben andere dingen waar ze mee bezig zijn. Het is voor hen ook geen nieuws. Zij gaan er heel relaxt mee om."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!